Et lille fødselsdagspip

I dag skriver vi den 24. april i kalenderen. Det er femogtyve år siden, min mor fødte mig. Barn nummer tre i rækken. Min mor og far var begge super ramte af omgangssyge, da jeg valgte at sige “halløøøøj” til verden. Hvis det stod til mine forældre, kunne jeg måske godt have valgt et andet tidspunkt, men sådan er det med de små bebser – man ved cirka hvornår, men aldrig helt hvornår de kommer.

Vupti – med sikkert skrig og skrål – kom jeg til verden! Jeg var helt sikkert irriterende indimellem, når jeg ikke sov, men jeg har fået fortalt at jeg også kunne være en sød lille en, der mest af alt lignede en alien på grund af mine store øjne og så foretrak jeg at kravle baglæns fremfor forlæns.

Story of my life. Jeg tager gerne de kringlede veje i stedet for de snorlige. Jeg er ret så snørklet på det punkt. Og nu er jeg midtvejs i tyverne… mmmh. Det smager ret godt, tallet 25, for jeg synes alderen begynder at stemme bedre overens med mit indre. Kender I den følelse? Voksenjobbet er i hus og velafprøvet og jeg er godt i gang med at smage på livet. Så malerisk, som det kan lyde.

Hvordan har jeg tænkt mig at fejre mit kanel-år?

Svaret er: gerne med så lidt kanel som muligt. Bevares, kanel i kager kan godt gå an, men ikke noget med kanel på tøjet eller i øjet.

Planen er at tilbringe de fleste dagstimer til kursus. Et kursus sammen med andre nyuddannede sygeplejersker og det glæder jeg mig meget til. Derudover har Anders inviteret mig ud at spise på Restaurant Slap Af. Der er ikke noget som en hyggelig hverdagsaften ude, men jeg skal forsøge at holde vinen på et minimum, nu hvor arbejdslivet kalder dagen efter.

I weekenden har jeg inviteret min kære familie til kage og aftensmad, hvorefter nogle søde kollegaer kommer og drikker drinks med de af os der bliver hængende. Det glæder jeg mig helt vildt til. Der er i hvert fald købt godt ind i Bilka, så folk kommer forhåbentligt ikke til at tørste, hæhæ!

Jeg tænker at dele krymmelglimt fra min fødselsdag på et senere tidspunkt, men nu vil jeg pippe af og sende et virtuelt og kærligt kram ud til alle jer, der læser med. Tak. ❤️

0

2 kommentarer til “Et lille fødselsdagspip”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: