Et forsinket nytårs-pip og velkommen til 2019

Jeg skal lige love for, at dagene suser hurtigt om ørerne på mig. Det er lige gået op for mig, at jeg ikke har pippet herinde i en måneds tid. Holy moly! Den slags kan ske, og stilheden har i den grad været nødvendig for mit ve og vel, men det har ærgret mig meget, for jeg har savnet at nusse lidt mere om min krymmelblog. 

Hvordan går det hos jer? Kom I godt ind i 2019? 

Jeg har nærmest ikke nået at sige farvel til 2018, før 2019 sneg sig ind på mig. Jeg har haft hovedet begravet i min bacheloropgave – så meget at jeg næsten ikke havde tid til at jule den, fordi min veninde og jeg havde så travlt med at få opgaven til at hænge sammen. Heldigvis sluttede jeg året af med en tur til København med Anders, hvor jeg fik tid til at trække vejret dybt og restituere i nye omgivelser. Det var simpelthen så dejligt og vi fik et brag af en nytårsfest i selskab med fremmede mennesker på Restaurant Bæst. Det var en dejlig måde at være sammen på og møde nye mennesker – det kan jeg anbefale!

Sidste år skrev jeg dette blogindlæg, hvor jeg reflekterede over mine krymmelmål for 2018. Det har på mange måder været et dejligt år pakket ind i strik, danseglæde, kaffedates, plantenusning og personlig udvikling. Året har dog ikke været lutter lagkage hele tiden. Jeg startede i en praktik, der udfordrede mig på et super højt plan, jeg har taget svære beslutninger på familiefronten og mit immunforsvar har arbejdet på højttryk og sat mig ud af kurs med sygdom og migræne mange gange. Sådan er livet også. Men dét jeg tager med fra året er, at jeg skal passe på mig selv og være opmærksom på mine behov og grænser – forhåbentligt på et plan, hvor jeg forebygger at køre mig selv for hårdt.

I år kommer jeg ikke til at sætte de store krymmelmål, for lige for tiden prøver jeg at tage én dag ad gangen. Der skal ikke meget til for tiden, før jeg bliver forpustet ved tanken om alle de nye ting, der kommer til at ske. Om fjorten dage er jeg sygeplejerske (det forestiller jeg mig, der kommer et blogindlæg om meget snart) og det betyder at jeg skal i gang med at jobbe meget snart. Jeg glæder mig så afsindigt meget og er samtidigt overvældet ved tanken om at jeg nu er færdig og skal til at stå med langt mere ansvar.

Derfor forestiller jeg mig også, at det her år kommer til at bære præg af en kæmpe udvikling på et både personligt og fagligt plan. Så i stedet for at sætte en masse mål for 2019 – så ønsker jeg i stedet at tage én dag ad gangen og tænke i de små glæder. Min sætning for januar (og sikkert de næste mange måneder) kommer til at blive træk vejret helt ned i maven. Det får jeg helt sikkert brug for.

Til trods for at jeg er færdiguddannet og formentligt går en tid i møde med en masse nye indtryk og ny læring, har jeg dog intentioner om, at få mere kreativitet ind i mit hverdagsliv. Jeg tror, det vil give mig en masse glæde, så I skal nok regne med der kommer mere af den slags på bloggen i løbet af året. Jeg har for eksempel fået en symaskine, så den glæder jeg mig rigtig meget til at lege med. Desuden håber jeg på overskud til at øge mit aktivitetsniveau igen med et par løbeture i ugen, så jeg kan få fart i benene og luft under vingerne.

Jeg har købt den fine kalender fra Atelier Aarhus, som jeg satser på kan hjælpe mig med at tilrettelægge mine dage og fokusere på de små glæder og evaluere, hvad jeg ønsker mere og mindre af i mit liv. Men lige for nu, må jeg hellere fokusere på at gennemføre min sidste eksamen og få et job i hus.

Laver I nytårsforsæt? Eller nedskriver i jeres håb og drømme for det nye år? 

Krymmelkram

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: