Det’ sørme, det’ sandt, December!

Halli hallo og lige et øjeblik…….

GLÆDELIG 1. DECEMBER!

Æihj, hvor har jeg virkelig glædet mig til denne måned og jeg har gjort alt hvad jeg kunne for ikke at komme i julestemning allerede i November, hvilket ellers er typisk mig. Og det er nu lykkedes mig meget godt. Nu vil jeg så også sige at mit julekriller for alvor har hobet sig op i kroppen og jeg er klar til at gå all in på julehygge. Jeg skal baaare liiige have pyntet mine ydmyge 47 kvm herhjemme og SÅ er jeg klar!

Hvilke planer har I i denne fantastiske måned? Julefrokost og juleklip? Måske gløgg- og æbleskivehygge eller en bette rejse? Måske har I nogle helt faste traditioner? Måske jeg kan blive lidt inspireret.

Jeg har planer om at dele lidt blandet krymmel her i løbet af måneden og udover dét ønsker og håber jeg på at strikke min popcornsbluse færdig. I skrivende stund er jeg nået så langt, som du kan se på billedet. Mangler sidste halvdel af kroppen og to ærmer. Jeg burde kunne nå det, så jeg kan få den på, når jeg danser rundt om juletræet. I øvrigt, hvis du selv ønsker at strikke den, kan opskriften købes lige her hos Olines Mor.


Sådan kommer min december til at se ud

Jeg har for alvor taget hul på en eksamensbyld. Min studiegruppe og jeg skal aflevere en eksamensopgave, som har deadline d. 15. december, hvor vi efterfølgende skal forsvare den individuelt til en mundtlig eksamination. En lille uge efter. Men dét skal ikke sætte en stopper for julehyggen – måske det rent faktisk kan gøre opgaveskrivingen lidt sjovere….? Jeg satser nemlig på at bage æbleskiver, lave hjemmelavet julegløgg og pebernødder og måske også vaniljekranse. Og så skal jeg bare have min barndomsjulehvidtøl fra Hancock – dét er minder!

Udover dét er jeg blevet inviteret på hotelhygge i København mellem mine eksaminer (så kan jeg lige nå at trække vejret lidt). Det bliver sammen med min kæreste og vi tænker helt klart at vi skal forbi Tivolis fantastiske juleudsmykning.

 

Jeg skal holde jul med mine 4 søskende og min far i mit gamle barndomshjem, som min storebror har købt. Jeg glæder mig rigtig meget! Og så har min mor inviteret os til en stor familiejulefrokost d. 26., som byder på julemad, gløgg, leg og en kold Limfjordsbadetur. YES! De kloge siger at det er godt for blodomløbet og jeg om nogen ELSKER det! Så længe, jeg lige har de rigtige badesko på (for man kan ikke mærke, hvis man skærer sig på en musling, just so you know!)

Vi skrives ved, I kære mennesker. Jeg glæder mig til at høre om jeres julekrymmel!

Hav en dejlig dag. <3

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: