April, du er velkommen

Kære April,

Dig har jeg glædet mig til. Især fordi jeg har haft en stor forhåbning om, at du vil sprede om dig med sol og flower power og jeg vil sige, du er ganske godt på vej. Tusind tak – det fornemmer jeg, vi er mange der sætter pris på. Jeg har også glædet mig til dig, fordi jeg er et aprilbarn. Jeg har fødselsdag helt præcist fire måneder efter Jesus. Og jeg har planer om at fejre dagen med en fridag fra praktik og en tur til frisøren.

Udover fødselsdagsfejring i slutningen af april, har jeg planer om at få sat gang i en lille køkkenhave på vores lille indgangsterasse. For hvis der er noget, som gør mig glad, er det regrow og at plante pæne ting, som både er en fryd for øjet og for ganen. Jaaa!

Det er også en måned, hvor jeg kommer til at udfolde mig noget mere i praktikken. Jeg skal for eksempel agere vejleder for nye studerende på uddannelsen og skal øve mig i rollen som sygeplejerskekoordinator i afdelingen (pintch me, is this real?)

Jeg skal også arbejde lidt, hvilket min pengepung sætter pris på, og ellers har jeg strikkeprojekter, der skal nusses om, en lillebrors konfirmationsgave der skal finpudses og gåture der skal passes.

Alt i alt er det en måned jeg har glædet mig til. Og som marts lærte mig, skal jeg passe på mig selv, både den mentale del, men helt klart også fysisk, hvor jeg ikke må presse mig selv for hårdt. Små løbeture og mere yoga. Jeg satser også på det bliver en måned, hvor jeg øver mig (endnu) mere i at sige fra, yde selvkærlighed når tingene er svære og lytte og mærke efter. Fluffy mål, men helt klart krymmelværdige.

Hvordan ser jeres April ud? Skal I også i gang med køkkenhave? Har I fødselsdag? Er der konfirmationer i sigte? Sjove ting på job? Hvad skal der ske?

Krymmelkram herfra

0

1 kommentar til “April, du er velkommen”

  1. Jeg har haft besøg af damerne fra job, senere er der sci-fi-con i Randers, mikroferie med søstrene i Tyskland og så en del arbejde – og forhåbentlig en hel masse solskin!

    – K

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: