20 personlige bekendelser fra mit finurlige liv

Hey venner! 

Hvad siger I til at jeg lige deler lidt personligt med jer? Flere svarede tidligere på en meningsmåling på Instagram om, at I godt kan lide de der personlige indlæg. Så for at I også lige får en fornemmelse af hvem jeg er (og at jeg ikke er lutter krymmel hele tiden), så får I lige 20 af de underlige og så krydser jeg fingre for at I stadig tør følge med i mit krymmel fremover. 

 

1. Da jeg var lille rev jeg en regnorm midt over, i håbet om at den kunne dele sig i to og leve videre. Det kunne den ikke. Det græd jeg længe over.

2. Jeg har været fan af Aqua siden jeg gik i børnehave. Blev udvalgt som kattedronning til en fastelavn, hvor jeg var iklædt en brun lædertop, der viste navlen (Helt ligesom på Aqua’s cd.) Og jeg optrådte til høstfesten i børnehaven med en Aqua-sang, hvor jeg havde “hyret” mine drengevenner til at spille resten af bandet.

3. Jeg vandt en sangkonkurrence tilbage i 6. klasse, som Onkel Jes afholdte. Du ved… ham den skøre børnemand med kæmpe sko og kasket? Jeg gik videre til finalen i Kolding Storcenter og røg ud i første runde. Og herefter var jeg overbevist om at hele mit liv var ødelagt.

4. Mine storesøskende kaldte mig Alien, da jeg var lille. De bildte mig ind at jeg ikke var en del af dem, fordi jeg havde alt for store øjne og derfor måtte komme fra rummet. Jeg begyndte selv at tro på det, haha!

5. Hvis jeg slår mig rigtig meget, kan jeg godt ende i et grædende grineflip, så folk bliver lidt bange for mig.

6. Jeg besvimer ret nemt, hvis jeg fx kommer til at skære mig i min finger. Til gengæld går det mig ikke på, hvis jeg skal hjælpe andre med deres skader.

7. Jeg er så skide bange for orme, larver og slanger. Altså, selv på billeder. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg begynder at græde hvis jeg ser dem – især når de er mange. Sådan havde jeg det især da jeg var yngre. Heldigvis har jeg bedre styr på fobien nu her som voksen – det kan dog godt være jeg kigger og holder lidt ekstra øje, hvis jeg er i en dyrehandel, fordi nogle dyr bliver fodret med den slags kryb, eller hvis jeg skal fjerne ukrudt i en have, men jeg kan nogenlunde styre mig. Så længe du ikke aer mig imens – så tror jeg bare de er kravlet over på mig.

8. Nu vi er ved sære ting, jeg er bange for… så er jeg virkelig også bange for store, tykke kabler. Don’t ask me why…. 

9. Og nååh ja! Telefonpæle/elmaster. Jeg kan simpelthen ikke lide dem. Da jeg boede på landet og skulle gå hele asfaltvejen hjem til huset, gik jeg og snakkede med elmasterne – for jeg var bange for deres uhyggelige udseende og tanken om, at “hvis nu jeg kunne nå helt derop, så ville jeg dø af stød.”

10. Jeg har oplevet at give hjertelungeredning to gange. En gang som 18-årig og en anden gang som 20-årig. Sikke nogle oplevelser!

11. I mine teenageår elskede jeg at klippe videoer sammen. Jeg blev ret meget fan af Michael Jackson, så jeg lavede en Youtube-fanprofil, hvor jeg spammede med mine videoer, haha! Man kan faktisk stadig se videoerne, fordi jeg ikke længere kan logge ind på profilen og slette mit skrammel.

12. Jeg er en samvittighedsfugl. For eksempel kan jeg få helt vildt ondt i maven, hvis jeg ser en mand gå og feje på gaden alene (manden gør jo bare sit job, Nynne!), eller når jeg ser naturprogrammer og ulven jager kronhjorte. Jeg bliver SÅ ked! Heldigvis læser jeg til sygeplejerske og øver mig i bedre kontrol over mine følelser.

13. Jeg elsker Løvernes Konge. Det var FILMEN når jeg var syg som lille. Jeg så den gerne på repeat og græd altid helt tosset når Mufasa døde (ja, sorry, spoiler!) Så da jeg så musicalen i London med min svigerfamilie i sommers, tudede jeg selvfølgelig igen.

14. Jeg har aldrig været glad for hvid sovs, karbonader og varme frikadeller (igen, what?!), men jeg skal nok spise det hvis du serverer det en dag.

15. Jeg kan nemt spise en hel pakke ostehaps, hvis ingen ser det. Anders er tit nødt til at stoppe mig, før jeg går helt i selvsving.

16. Hvis du mangler inspiration til hvordan du kan søge værelse i en lejlighed i Aarhus fx, så kan du med fordel se min video på Youtube, hvor jeg kommer med 10 gode grunde til at vælge mig som roomie. Altså, jeg lavede den godt nok da jeg var 19 år. Men det virkede! Begge gange! Og det var faktisk også måden, jeg mødte Anders på – in case, du mangler nye metoder til at finde en kæreste. Hæhææ. (Find videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=__InCIIIeys )

17. Mit yndlingstal er 8. Fordi nogen engang fortalte mig at 8 er et lige tal, symmetrisk og samtidigt er et uendelighedstegn hvis det ligger ned. Smukt, ikke? 

18. Engang blev jeg drillet med min næse. En dreng syntes at jeg havde en heksenæse. Senere gav han mig en Didl til Valentins Dag, så måske var det bare -hiv-hende-i-rottehalerne-princippet.

19. Jeg slår helst ikke edderkopper ihjel. Jeg er egentlig ikke bange for dem, men jeg kan ikke bære den der knasende lyd på min samvittighed. Så jeg sætter den ud i naturen igen. Undskyld, undskyld, undskyld!

20. Jeg drømmer tit at jeg kan svømme i luften – ikke flyve, men svømme. Det er fandme sjovt!

There you have it. 

20 meget blandende bekendelser. Blev I skræmte eller er der nogle ting I vil have uddybet? 

Jeg vil vildt gerne høre jeres historie også – så kommentér gerne nedenunder. Hvad har I gjort? Har I nogle skøre vaner eller er der ting I er bange for?  Lad os give hinanden nogle små historier med på vejen. Måske er vi ikke så forskellige og skøre, som vi måske går og tror.

Kram ❤️

 

 

1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: