10 krymmelting du kan drysse med, hvis du har en dårlig dag

Det er meget menneskeligt at have dårlige dage. Det kan indimellem være frustrerende, fordi man bare ønsker at være glad og få det bedste ud af dagen. Fat mod! Jeg har 10 krymmelting, du kan forsøge at drysse med for at gøre din dag god alligevel. 


Hør noget musik, der gør dig glad: jeg kan anbefale dig denne feel good-playliste fra Spotify.
…eller du kan lige rase vreden ud til dét musik, du elsker at være sur til. For mit vedkommende er det The Prodigy. Jeg elsker det! Så føler jeg mig lidt mere badass og klar til at overtage verdensherredømmet, haha!


Forkæl dig selv med noget godt, hvad enten det er chokolade, en times ro,  take-away, en tur til stranden, lækkert frugt eller hjemmebag.


Se videoer med dyr. Især dyreunger. Det kan du for eksempel gøre på Reddit under kategorien “Aww“.


Dans som en tosset! Gerne så grimt som muligt med dertilhørende grimasser. (Og de bedste danse er dem man ikke filmer til Instagram eller andet! Gør det helt for dig selv!)


Måske du har brug for en tur ud i naturen? Jeg nyder altid at tage til vandet og få vind i håret. Det fungerer ret godt som en refresh-botton for mig.


Nus om et hyggeligt hjemmeprojekt, hvis du kan lide den slags. Måske du kan lide at tegne? Male i malebøger? Strikke? Plante planter? Lave noget med perler?


Hør en feel-good podcast. Gerne en med liige den humor du kan lide! Lige for tiden griner jeg meget til Den Grå Side. Få podcast-inspiration her. 


Forsøg at smile til dine medmennesker – det har hjulpet mig mange gange! For det første smitter et smil, så du får formentlig et smil tilbage, men samtidigt snyder du hjernen til at tro, at den er glad. Win!


Tag dit mest behagelig tøj på – noget som gør dig glad og tilpas i din egen krop.


Vigtigst af alt: I stedet for at modarbejde og lade dig frustrere over, at du har en dårlig dag, forsøg i stedet at acceptere det. Måske du bare har brug for at have lidt ondt af dig selv den næste time – måske du lige skal have en tudetur?
Det er helt normalt. Det må man rigtig gerne. Jeg sagde på et tidspunkt til et af mine medmennesker, som havde en rigtig svær periode, at hun skulle se gråd som en måde at vande sin indre blomst på. Man må gerne være ked af det og have en dårlig dag. Så længe man passer på sig selv imens og ikke dunker sig selv eller andre i hovedet med det! Gør nogle gode ting for dig selv, mens det står på.

Hav en rigtig dejlig dag! Husk: En dårlig dag kan sagtens indeholde en masse gode ting – husk at lægge mærke til dem! 

Krymmelkram herfra. ❤

 

0

1 kommentar til “10 krymmelting du kan drysse med, hvis du har en dårlig dag”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: