For nyligt fik jeg lyst til at strikke min egen sweater, så jeg bestilte noget blødt garn og gik mig i kast med at slå masker op. Sweateren blev ligesom jeg havde tænkt, den skulle være. Den var ret nem at strikke, så jeg tænkte, at jeg ikke ville holde den for mig selv. Derfor arbejder jeg lige nu på, at kunne dele en gratis strikkeopskrift med jer. Det kommer til at tage lidt tid, fordi jeg gerne vil gøre det helhjertet, så jeg både sikrer mig en fornuftig opskrift til forskellige sweater-størrelser, og så vil jeg også gerne imødekomme de af jer, der måske ikke har strikket andet end karklude før (no shame in that!) – så jeg skal have udarbejdet nogle videoer med de teknikker der indgår i opskriften, så I har noget at læne jer op af.

Jeg vil rigtigt gerne kunne klare en opskrift til jer hurtigt, men Rom blev ikke bygget på en dag og det er en helt ny verden for mig at udvikle strikkeopskrifter, så I må lige væbne jer med tålmodighed indtil da.

Inden jeg kan præsentere en opskrift til jer, vil jeg da gerne lige løfte sløret for hvilken fin sweater, jeg snakker om.

Bubblini Sweater
Jeg har givet den navnet “Bubblini Sweater”, fordi bærestykket og ballonærmerne har bubbles på sig. Sweateren strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger alt imens der symmetrisk fordeles bobler på bærestykket. Hele sweateren slutter af med reducerede masker og en stram ribkant, hvortil de sidste par pinde strikkes i en kontrastfarve. Jeg synes, ribben med den lyserøde kant giver sweateren et fint og feminint udtryk, selvom sweateren ellers er lidt oversize.

Jeg håber, I er med på min idé og har lyst til at lege med – jeg glæder mig i hvert fald til at kunne dele min opskrift med jer.

Indtil da, kan I måske fortælle mig: er I klar på at strikke jeres helt egen Bubblini Sweater? Og i så fald i hvilken farve, ville I strikke den i?

Krymmelkram fra Nynne

1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.