Velkommen til

Hej allesammen og velkommen til min krymmelblog!

Jeg hedder Nynne, jeg er 24 år og snart færdiguddannet sygeplejerske. Jeg bor i Aarhus sammen med min søde kæreste og jeg elsker blandt andet at strikke, grine højt, nusse om planter, spise snacks og lave tossede dansevideoer.

Jeg bestræber mig på at drysse med positivt krymmel – “krymmel” er et ord, jeg elsker at bruge dagligt. Jeg ønsker at dele ud af alt det gode, der beriger min og ikke mindst vores allesammens hverdag. Så du kan med god mening se bloggen som et lille positivt magasin, hvor du kan læse om glæde ved at nusse om planter, opskrifter fra krymmelkøkkenet, ærlige anekdoter fra livet, hyggeligheder og ikke mindst kreativitet. Hvis du ønsker at læse mere om baggrunden og motivationen for opstart af Nynnely, kan du læse mere her:

🌸 VIDEO: Velkommen til Nynnely

Personligt: 

Jeg har delt forskellige, personlige blogindlæg, hvor du kan blive klogere på mit væsen. Jeg anbefaler dig at læse disse, hvis du er nysgerrig:

🌸 20 personlige bekendelser fra mit finurlige liv

🌸 Om at være introvert: mine erfaringer og råd

🌸 En beretning om drømme: fandt min egen vej ind til drømmeuddannelsen

Kontakt: 

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har forslag til et samarbejde. Du kan kontakte mig via følgende medier:

🌸 Mail: Nynnelyblog@gmail.com

🌸 Instagram: @Nynnelyblog.

🌸 Facebook.